Ons doel pand stijl keukens
Is uw droomkeuken waar te maken: Daar zetten wij ons met al onze vakkennis, ervaring en liefde voor het vak voor in. Daarnaast willen we de weg naar uw nieuwe keuken ook samen leuk maken. Door veel extra informatie te geven over keukens en alles daarin.

Service en montage
Stijlkeukens heeft een eigen, vast, ervaren en vakkundig montageteam. Zij werken professioneel, nauwkeurig en correct. Ook na het zetten van uw handtekening kunt u terecht bij ons met uw vragen, opmerkingen en eventuele problemen.

Over ons
Stijlkeukens is sinds 1975 een begrip in Limburg en dat is niet voor niets . . . Wij zijn geen onderdeel van een keten, maar gewoon een bedrijf met enthousiaste vakmensen. Ons team biedt u nog alle aandacht die nodig is bij het adviseren, ontwerpen en aankoop van uw droomkeuken. Wij doen niet aan GRATIS of aan buitensporige kortingen, maar leggen u meteen een eerlijke scherpe prijs voor. In onze showroom staan vele keukens in een groot aantal verscheidene opstellingen. Dankzij een geavanceerd computerprogramma ziet u direct hoe de keuken van uw dromen eruit gaat zien.

Groot en ruim aanbod
Wij verkopen diverse merken keukens ( oa. Systemat, Hacker, Next 125 en Nextline )in alle prijsklassen en in diverse stijlen van nostalgisch klassiek tot strak, design greeploos. De combinaties zijn legio. Verder voeren we alle bekende merken inbouwapparatuur. Vindt u niet meteen uw droomkeuken in de showroom? Dan helpen wij u graag deze samen met u te ontwerpen.

Eerlijke en scherpe prijs
Daarnaast zijn wij aangesloten bij een inkoopcombinatie, hetgeen betekent, dat wij gezamenlijk inkopen en grotere kortingen kunnen doorberekenen aan onze klanten. Dientengevolge hebben wij al reeds meer dan 23 jaar niet geadverteerd. Kortom wij maken gewoon een zeer gunstige prijs, leveren goed werk en dwingen nooit tot verkoop. Circa 90 procent van onze klantenkring hebben wij opgebouwd via mond-tot-mond reclame.

 

 

Al meer dan 30 jaar een begrip in Zuid-Limburg, zowel keukens als in inbouwapparatuur. In onze showroom staan vele keukens in een groot aantal opstellingen. Dankzij een geavanceerd computerprogramma ziet u direct hoe de keuken van uw dromen eruit gaat zien.

T 046-4331966 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.